NASIL HIZLI KİLO VERİLİR?

 


Hızlı kilo vermek, günümüzün kilo takıntılı dünyasında yeterince yaygın bir hedeftir, ancak sağlıklı kalma ihtiyacı ile hafifletilmesi gerekir! Vicdansız insanlar tarafından verilen pek çok kötü tavsiye var, bu yüzden hızlı bir şekilde nasıl kilo verileceğini gerçekten bilmek istiyorsanız, bu makale size doğru yolu gösterecektir.

 

Nasıl Hızlı Kilo Verilir İpucu 1

 

Kilo vermeye çalışmak konusunda ciddiyseniz, atmanız gereken ilk adımlardan biri kalori alımınızı hesaplamaktır. Tüm insanlar farklı olduğu için ortalamalara dikkat etmeyin. Birkaç günlük bir süre boyunca kendi ortalama alım miktarınızı hesaplayın. Makul bir gün örneğiniz olduğunda, alımınızı azaltmaya çalışmak için bundan günlük ne kadar kesebileceğinizi hesaplayabilirsiniz. Örneğin 500 kaloriyi kesebilirseniz, ideal kilonuza ulaşmak için uzun bir yol kat etmiş olursunuz.

 

Nasıl Hızlı Kilo Verilir İpucu 2

 

Açlık diyeti yok - çok daha iyi bir yolu var. İnsanın günde üç öğün yemek yeme alışkanlığı, insan fizyolojisine kıyasla iş gününe çok daha uygundur. Vücut, seyrek olarak alınan büyük öğünlerle baş edecek şekilde tasarlanmamıştır. Gün boyunca daha küçük öğünler yerseniz, kendinizi daha az aç bulacaksınız, aynı besini elde etmek için daha az yemeniz gerekecek ve kilo vereceksiniz.

 

Nasıl Hızlı Kilo Verilir İpucu 3

 

İhtiyacınız olandan fazla yemeyin. Tüm bunlar daha küçük öğünler fikrine bağlı. İlginç ve son derece alakalı bir gerçek, midenin beyne yeterince yiyecek aldığına dair sinyal vermesinin yaklaşık yirmi dakika sürmesidir. Böylece, yirmi dakika boyunca gereksiz yiyecekleri kolayca doğallaştırabilirsiniz. Daha az yemek yerseniz, bu çok daha az önemli hale gelir. Her zaman doğru şeyleri yemeniz koşuluyla, gün içinde atıştırmak aslında çok iyi bir alışkanlıktır. Meyveler, kuruyemişler ve tohumlar ideal atıştırmalıklardır.

 

Nasıl Hızlı Kilo Verilir İpucu 4

 

Diyet iyileştirmelerinizi egzersizle dengeleyin. Denklem yeterince basit. Vücudunuz ihtiyaç duyduğundan daha fazla yiyecek alırsa fazlalık yağ olarak depolanır. Düzenli egzersiz yaparsanız fazla yağ yakılacaktır. Aslında, vücudunuzu yağ depolamak yerine yakmaya alışması için eğitebilirsiniz. Bu gerçekleştiğinde, egzersiz programınızı sürdürdüğünüz sürece kilo kaybı otomatik hale gelir.

 

Hızlı bir şekilde nasıl kilo vereceğinizi bilmeniz gerekiyorsa, bu 4 ipucu doğru cevapları bulmanıza yardımcı olacaktır. Gerçekte bir gizem yok, bu yüzden daha fazla kaynak keşfetmek için aşağıdaki bağlantıları tıklayın.

 

Yorum Gönder

Daha yeni Daha eski